Utleie av lokaler

Vaulali leirsted har fine lokaler og flotte uteområder som kan leies til leir, møter, kurs, konferanser, selskaper og lignende.

Ta kontakt om du ønsker å leie lokaler på Vaulali. Vi gleder oss til å høre fra deg!

E-post: vaulali@normisjon.no

Mobil: 993 15 458

 

Prisliste Vaulali leirsted:

gjeldende fra 1/1 – 2024

Full pensjon:

Voksne                        845,-

Ungdom (8.-10.kl.)     605,-

Barn (4 år-7.kl.)          450,-

 

Medregnet i prisen:

Frokost, middag, kaffe/kake/fruktmåltid, kvelds, overnatting og lokaler

Kaffe/te tilgjengelig mellom måltidene

 

Maks familiepris pr. døgn:

2 voksne x 845,- = 1750,-

1 ungdom x 605,-

1 barn x 450,-

= 2805,-

 

Tilgjengelige tillegg:

Enkeltrom                  150,-

Leie av sengetøy         125,-

Oppredd seng            175,-

 

Utleie ubetjent:

Overnatting                330,- pr. person pr. døgn (barn under 12 år ½ pris)

Campingvogn             300,- pr. døgn

Strøm                           40,- pr. døgn

Telt                             250,- pr. døgn

 

Uteområde med tilgang til toalett:   5-20 pers kr 700, 20-60 pers kr 900, 60+ pers kr 1300

Kano/kajakkleie:                                80,- pr. båt

 

(For grupper som overnatter er kano/kajakk inkludert)

Selskap og møter

Møtesalen: Møtesalen er stor og lys, og har plass til ca. 100 personer. Salen kan åpnes mot salongen og da kan det bli det plass til inntil 200. Møtesalen har eget piano, lydanlegg og projektor.

Salongen: Salongen har store vinduer mot Østerhusvatnet,  er innredet med sofaer og småbord og har sitteplasser til ca. 65 personer. Her er lydanlegg og mulighet for piano og projektor. Salongen kan åpnes mot møtesalen hvor det for eksempel kan settes opp småbord til flere gjester.

Spisesalen: Spisesalen er i hovedbyggets underetasje. Salen har store vinduer og utgang til våre flotte uteområder. Her er det plass til rundt 100 gjester. Spisesalen er i tilknytning til storkjøkken. Salen har piano, enkelt lydanlegg og mulighet for projektor.

Overnatting

Internatet har to etasjer og er knyttet til hovedbygget. Her har vi 22 soverom med bad på alle rom. Rommene varierer fra to til sju sengeplasser. Rommene i 2. etasje har hems. Internatet har plass til ca. 100 gjester om alle senger nyttes. Det går i tillegg an å sette inn ekstrasenger på de fleste rom, og vi har sprinkelsenger tilgjengelig for de aller minste.

Det hvite huset: Den tidligere bestyrerboligen er ominnredet til overnatting for mindre grupper. Huset har to etasjer og sju soverom som varierer fra en til fire senger. Det er totalt 16 sengeplasser i huset. Det hvite huset har tre bad, ett i hver etasje og ett i tilknytning til det største soverommet.

Det hvite huset har egen stue og kjøkken med alt av nødvendig kjøkkenutstyr. Huset har stor vestvendt terrasse med utsikt mot Bjørheimsvatnet.

Vi kan sette inn ekstra senger på enkelte rom om det er ønskelig. Sprinkelsenger er tilgjengelige for de aller minste.

Ekstra stor leir? Ved store leirer kan både internatet og bolighuset benyttes. Med litt ekstrem ommøblering har vi plass til ca. 145 personer innendørs. Det er også fem oppstillingsplasser for bobil.

Uteområde

Uteområdet passer godt til ulike arrangement. Bruk av uteområdene inngår i all leie av våre lokaler, men det er også mulig å bare leie uteområdet.

Vi har tre gapahuker med benker, bord og grillplasser. Den største gapahuken har benkeplass til ca. 30 personer under tak. Her er det tilgang til strøm.

Vi har fine skogsområder hvor dere kan gå tur, lage til orienteringsposter, organisere paintball eller annet.

Vi har gode muligheter for sport og bading med sandvollybane, fortballbane, bandybane og kanoer til låns med tilhørende utstyr. Vi har brygge i Østerhusvatnet, og setter årlig ut flytebrygge i badesesongen.

Den store lekeplassen nær hovedbygget har zipline, trampoline, dekkreiler, sandkasse og klatretårn.

Vi har toalett utendørs.

Spillerom

På Vaulali har vi et spillerom med blant annet bordtennis, air hockey og fotballspill. Alle leirer får fritt bruke spillerommet, som er i det gamle trialbygget.

Spillerommet kan leies til for eksempel bursdagsselskaper. Det er bord og stoler som kan settes opp og et lite kjøkken med kjøleskap og kokeplater.  Kjøkkenutstyr, tallerkener og liknende må du ta med selv.

Spillerommet er et enkelt men kjekt lokale, særlig i kombinasjon med lekeplassen utenfor. Spillerommet har terrasse med utsikt over lekeplassen.

Universell utforming

Hovedbygget på Vaulali har ikke heis. Det er likevel inngang for rullestol i hovedetasjen og inngang fra hagen til spisesalen i underetasjen. Vi har egnede toaletter i begge etasjer. Alle dører i hovedbygget er brede nok for rullestol.

Uteområdene har brede grusveger både nær bygg, ned til vannet og i skogen. Vi har ikke særskilte lekeapparat for bevegelseshemmede, men hele lekeplassen er lett tilgjengelig og trampolinen er nedgravd og plant med bakken.

Vi lager mat tilpasset allergikere så sant vi får beskjed i forkant.

Mat

Fullpensjon

De fleste større grupper leier Vaulali med fullpensjon. Fullpensjon inkluderer tre innbydende måltider hver hele dag. Noen av favorittene på leir for barn og ungdom er taco, pizza, lasagne og kjøttkaker i brun saus.

Vi tilpasser gjerne måltidene til dere. Den som bestiller leiren avtaler meny og tidspunkt for måltider sammen med oss.

Ekstramåltid kan også bestilles. Det kan for eksempel være et mellommåltid med bakst og smoothies, dessert til middager, kaffe og kaker eller kveldskos.

Er det lov å lage egen mat?

Leirstedet/storkjøkkenet leies normalt ikke ut til selvstell.*

Det er samtidig mulig å lage mat på grillene i gapahukene ute. Her kan dere lage medbrakt mat, og enten ha det som et fjerde måltid eller redusere bestillingen hos oss med et måltid.

Dere kan også låne skåler og engangsservise hos oss og lage kveldskos i salongen med medbrakt bakst, is, kjeks, godteri og lignende som ikke trenger bruk av kjøkken.

Leirleder hos dere avtaler slike måltid med oss på forhånd. Leder vil få tilgang til å sette medbrakt mat på kjøl eller i frys.

*Selvstell kan unntaksvis avtales dersom dere har egen kjøkkenleder med erfaring fra restaurant, kantine eller lignende.

Utleievilkår

Vaulali er et kristent leirsted. Leietaker er ansvarlig for at det ikke forekommer ting som bryter med våre kristne verdier, og at ordensreglene blir holdt.

Vaulali er et rusfritt leirsted hvor det skal være trygt for alle. Se mer informasjon i opplysninger om leie.

Kontakt oss om utleie

Tlf: 99315458
E-post: vaulali@normisjon.no