Leirstedet

Sosialt samvær, god mat, spennende aktiviteter, bønn, lovsang og god forkynnelse. Det er dette som er leir. Alt dette kan du få oppleve på Acta sine barne og ungdomsleirer på Vaulali og de andre leirstedene til Normisjon.

Vaulali har leirer både til påske, sommer og advent. Det kan være komfirmantleirer, bli-kjent leirer for idrettslag eller leirer som arrangeres av ACTA – barn og unge i Normisjon.

Aktiviteter

Hos oss kan leirdeltakere engasjere seg i en rekke forskjellige uteaktiviteter. På området finner du badeplass, fiske og friluftsliv, turløype i nærområde, store plener til å boltre seg på, bålplass, store griller og amfi.

Fotballbane

Sandvollyball-bane

Trøbåter

Kanoer

Lekehytte

Klatrestein

Frisbeegolf

Bønnesti

Vi har en merket sti  (ca 3 km) som går rundt mesteparten av Horve sin eiendom.  Stien er innviet til bønn og har flere stasjoner med Bibelvers, ord til ettertanke, bønn og takk. Det viktigste er allikevel den varierte og flotte naturen vi går igjennom.

Du er velkommen til å bruke stien på den måten det passer deg best.

Skogskapell

På Horve er det mange muligheter. Den siste tiden har vi ominnredet ei lita hytte i skogkanten til et kapell. Det vil alltid være åpent så enkeltpersoner eller små grupper kan bruke det. Tanken er å tilby et stille sted for gjester og turgåere. Et sted vi kan falle til ro, takke for livet, legge av det som tynger – og søke Gud. Velkommen!

Kiosk

Is, brus og forskjellige kioskvarer. Stemnestaden sørger for å bestille kioskvarer. Leietaker tar seg av salget. Kiosksalget telles opp og kvitteres for av to pers. Dette gjøres en gang pr. dag, eventuelt ved arrangementets slutt.