Arrangement

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Acta- adventsleir

6 desember |18:00 - 8 desember |14:00

Velkommen på leir!

Endelig er ventetiden over for denne gang, i alle fall nesten! Vi gleder oss sånn til jul, at vi allerede inviterer til adventsleire på Vaulali. En hel helg med kjekke folk og gøyale juleaktiviteter. I tillegg får vi høre mer om den store julefortellingen, om Han vi venter på, som ble født i en stall og lagt i en krybbe. Julen blir ikke helt den sammen uten Jesus eller leir. Derfor kombinere vi de to, og invitere til adventsleir på Vaulali første helga i desember.

 

Når : 6.-8. desember
Hvor : Vaulali

Alder: 2.-5.klasse (født 2014-2017)
Pris: 1400,-/1200,- (ikke-medlem/medlem i Leirklubben)
(Du kan bli medlem i Leirklubben når du melder deg på)

 

Det koster å reise på leir, men vi ønsker ikke at økonomi skal være til hinder for at barn og unge får reise på leir. Acta Rogaland har en leirstøtteordning hvor det er mulighet for å søke om leirstøtte.  Om dette er aktuelt for deg eller noen du kjenner, ta kontakt.  Les mer på acta.no/rogaland/leirstotte. 

 

Avbestilling:
Dersom deltakeren likevel ikke kan delta på leiren, er det mulig å melde seg av. Skjer avmeldingen når det er to uker eller mindre igjen til leiren, vil avmeldingen bli belastet med 300 kr i avbestillingsgebyr. Gjelder ikke hvis avmelding skyldes sykdom. For å melde en deltaker av: send en epost til leir.rogaland@normisjon.no

 

Kontaktinfo:

Tlf. 51 68 27 50 / 98 21 61 60
E-post: leir.rogaland@normisjon.no

 

Stegene i påmeldingen i Checkin:

1. Velg antall billetter

2. Fyll ut kontaktinformasjon om den som gjør påmeldingen (bestillingskontakt)

3. Fyll ut informasjon om personen som skal delta på arrangementet (deltakerinformasjon, kan være likt som bestillingskontakten)

4. Tilleggsvalg til billetten (ekstra informasjon, f.eks. allergier)

5. Betalingsvalg

 

Start påmeldingen her: Adventsleir Vaulali 2024 – Dec 6, 2024 | Checkin

 

Trenger du hjelp, ta kontakt med regionkontoret.

Detaljer

Start:
6 desember |18:00
Slutt:
8 desember |14:00

Leirstøtte

Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å reise på leir selv om de kanskje ikke har råd til det. Les mer om leirstøtteordningen på acta.no/rogaland/leirstotte